Dumper/Lastbilschaufförer till norra Kalmar län

Dumper/Lastbilschaufförer till norra Kalmar län

Nu söker vi dig som har några års erfarenhet i branschen. Du är ansvarsfull, självgående och driftig, har lätt för att samarbeta och fungerar lika bra i grupp som när du jobbar självständigt.

Krav: CE-körkort, Arbete på väg, YKB

 

Vi förstärker vår organisation med: Dumper/Lastbilschaufförer till våra arbetsplatser i norra Kalmar län. Marknaden varierar arbetsplatsernas läge och ibland innebär det att anställda ligger ute på traktamente. Tjänsterna är 100% med fast lön och tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

 

Urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag!

 

Skicka din ansökan till carolina.gustafsson@kanonaden.com eller med post till

Kanonaden Entreprenad AB, Allen 53, 593 37 Västervik.

Frågor om tjänsterna besvaras av Carolina Gustafsson 073-033 40 22.

Om företaget

Kanonaden Entreprenad AB är ett expansivt anläggningsföretag. Vid sidan av traditionella mark- och anläggningsarbeten har vi också specialiserat oss på uppdrag förknippade med utbyggnad av energianläggningar som markarbeten för fjärrvärme, kabelförläggning och vindkraftverk. Vi har kontor i Nässjö, Tranås, Borås, Västervik och Kalmar och är ca 200 anställda. Koncernen omsatte år 2017 ca 790 MSEK. Sedan 2017 ingår Kanonaden i norska AF-gruppen och tillsammans strävar vi för att växa och har förhoppningen att utöka vår marknad.

Print
Upplagd: 12 apr, 2018

Name:
Email:
Subject:
Message:
x