Rörläggare till norra Kalmar län

Rörläggare till norra Kalmar län

Nu söker vi dig som har några års erfarenhet i branschen. Du är ansvarsfull, självgående och driftig, har lätt för att samarbeta och fungerar lika bra i grupp som när du jobbar självständigt.

 

Vi förstärker vår organisation med: Rörläggare till våra arbetsplatser i norra Kalmar län, främst Västervik. Du ska vara utbildad rörläggare alternativt anläggningsarbetare med lång erfarenhet av rörläggning.  Marknaden varierar arbetsplatsernas läge och ibland innebär det att anställda ligger ute på traktamente. Tjänsten är 100% med fast lön och tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

 

Urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag!

 

Skicka din ansökan till carolina.gustafsson@kanonaden.com eller med post till:

Kanonaden Entreprenad AB, Allen 53, 593 37 Västervik.

Frågor om tjänsterna besvaras av Carolina Gustafsson 073-033 40 22


Om företaget

Kanonaden Entreprenad AB är ett expansivt anläggningsföretag. Vid sidan av traditionella mark- och anläggningsarbeten har vi också specialiserat oss på uppdrag förknippade med utbyggnad av energianläggningar som markarbeten för fjärrvärme, kabelförläggning och vindkraftverk. Vi har kontor i Nässjö, Tranås, Borås, Västervik och Kalmar och är ca 200 anställda. Koncernen omsatte år 2017 ca 790 MSEK. Sedan 2017 ingår Kanonaden i norska AF-gruppen och tillsammans strävar vi för att växa och har förhoppningen att utöka vår marknad.

Print
Upplagd: 12 apr, 2018

Name:
Email:
Subject:
Message:
x